Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
    Хихи те да не ги правят само тоя цвят......и аз си купих такава в понеделника. Беше на ниска цена и много много не мислих (както винаги).
    Ами наредете ги тримцата за една фотосесия тогава

Хайде да са ви честити хубавите корабчета и да споделяте впечатления от време на време, че са редки тези мотори Гиги , Алфа вируса не иска да те пуска нещо
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Айде честито на колегата. Добре дошъл!!! Харесва ми ,че все повече ставаме "болните" по модела.
      Много километри безаварийно карена и много радост да ти носи колицата.
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Благодаря за пожеланията колеги!
        Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        А честита да ти е.Много километри да и навъртиш и безаварийно!
        Май ще да съм бил аз снощи. Колата е абсолютно същата, като твоята и боя и двигател. Що не присветна да спра?Видя ми се, че твоята е Т.С. или поне ауспуха е от Т.С. Ти на Слатинска ли я спираш?Гледам, че там спират една черна и една сива.
        Ами ауспуха си е двуцевка, май не съм бил аз, защото след като догоних колегата по шипченски и минах пред него, на светофара му присветвах със стоповете за мъгла ама не спря с мен на спирката.. само май ми махна . Преди я спирах на Слатинска след кръстовището към Шипченски (точно зад сивата), амаа всяка сутрин я намирах с един пръст прахоляк и вече си я катеря пред блока, а въпросната сива 166ца там ми беше предишната, тя е на друг от родата .

Gigi да ти е честита, същата красавица е, но твойта е с бонус шибидах . Трябва верно да се съберем за една 166 мурбо сесия . Снимки ще кача скоро като е чистичка и едно клипче на съскалото под капака .
        Alfa 166 2.0 TS
        Alfa 166 V6 TB RIP
        Alfa GT 2.0 JTS

Comment

• Е точно аз бях, ама нито съм видял да ми присветваш с мъглата нито ауспуха съм видял, че е двоен.Нещо съм
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Бобо то бирката си е по закон, корупция няма
            Ето и малко снимки на красавицата
            Attached Files
            Alfa 166 2.0 TS
            Alfa 166 V6 TB RIP
            Alfa GT 2.0 JTS

Comment

• Здравейте и от мен!Имам алфа ромео 166 2.4 jtd 145 коня.

Comment

• Добре дошъл на борда!
                Много безаварийни километри ти желая.

Със здраве да и се радваш!

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Честито И с по-малко проблеми да се хвалиш Коя година е Такива коне стандартно при тези мотори няма Пиши за годината и как е колата
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от fazana1993 Покажи съобщение
                    Здравейте и от мен!Имам алфа ромео 166 2.4 jtd 145 коня.
                    Честито и от мен ама то такава Алфа с такива конски сили е малко екзотика - пиши тука каква е тва онова снимки примерно
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Здравейте , колеги и колежки . От днес и аз съм горд собственник на 166 . Много добра , комфортна и луксозна колица . Бях резервирам към италианките - НО докато не се качиш не можеш да предцениш .

Имам 2 проблема ( ако можете помагайте) - централното не ми работи ( с ключа "заключвам" и мигат само мигачите и нищо , като заклчвам шофьорската врата с клча , не заключва другите . Вторият проблем е : стъклото на пасажерската врата не се сваля от никъде ( релето се чува че цъка но дотам ) . Третия проблем е : пускам мигач и на таблото не индикира че е пуснат мигача ( нито на ляво , нито на дясно , нито на авариики ) . И последното ми питане е : усилвам музиката и се усилва до едно ниво и до там . В смисъл ( явно опциика ли има на компа ) но не може да се усили музиката !!!

Ми това е за сега , колата е СТРАШНА и ми пълни ДУШАТА !!!!
                      Предварително се извинявам , че въпросите ми не са за тази тема , но използвам поста си в преброяването , за да не пускам нова тема .

Comment

• Да ти е честита! Много да те радва и мого безаварийни километри!
                        Сподели повече подробности - кой мотор е, коя година, какво оборудване.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• 1999 , 2.0i TS 155катърчета ( толкова ли е или бъркам? така пишеше в обявата . ) , оборудване ( нищожно) , няма чейнджър , няма нави . Ел стъкла , огледала , седалки . Обслужена ! Като цяло е много запазена !! Докарана е от Германия и книжките ми са на немски . Имам картонче с кодовете на компа , някакъв за ключа и още някакъв .

Comment

• Това, че е докарана от Германия, определно е плюс, стига да не е внесена там от Италия.
                            Има ли документи за преглед (TUV)?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщение
                              Здравейте , колеги и колежки . От днес и аз съм горд собственник на 166 . Много добра , комфортна и луксозна колица . Бях резервирам към италианките - НО докато не се качиш не можеш да предцениш .

Имам 2 проблема ( ако можете помагайте) - централното не ми работи ( с ключа "заключвам" и мигат само мигачите и нищо , като заклчвам шофьорската врата с клча , не заключва другите . Вторият проблем е : стъклото на пасажерската врата не се сваля от никъде ( релето се чува че цъка но дотам ) . Третия проблем е : пускам мигач и на таблото не индикира че е пуснат мигача ( нито на ляво , нито на дясно , нито на авариики ) . И последното ми питане е : усилвам музиката и се усилва до едно ниво и до там . В смисъл ( явно опциика ли има на компа ) но не може да се усили музиката !!!

Ми това е за сега , колата е СТРАШНА и ми пълни ДУШАТА !!!!
                              Предварително се извинявам , че въпросите ми не са за тази тема , но използвам поста си в преброяването , за да не пускам нова тема .
                              Добре дошъл в отбора! Желая ти по-малко ядове и повече приятни изживявания с този чудесен автомобил.

Относно проблемите с централното и индикацията на мигачите на таблото:
                              Вероятно и при теб става на въпрос за един конструктивен недостатък, от който страдат много потребители на АР166.

Разгледай снимките от този пост. Там става на въпрос за модула за централното (жълтата кутийка). До тази кутийка откъм ICS-а има eдна зелена кутийка. Тя управлява индкаторите за мигачите на таблото. Отвори тези 2 модула и виж дали заради проникване на течност няма прекъснали пътечки в тях и ако има ги възстанови и пробвай резултата.

Успех!
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:33.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ахам . ОК мерси ! Утре ще го погледна ( само да ми остане време ) . И ще пиша какво се случва

Comment

Working...
                                X